Pane di frumento e farro

Pane di frumento e farro

4.3 3 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 12sa
16 fette

Malzemeler

  • 450 g di farina per pane + q.b. per la lavorazione
  • 300 g di farina di farro bianca
  • 1 cubetto di lievito di birra fresco (40 g)
  • 500 g di latticello
  • 30 g di acqua + q.b. per spennellare
  • 1 ½ - 2 cucchiaini di sale a piacere
  • farina per pane per la lavorazione

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 fetta

Protein 7 g
Kalori 793 kJ / 189 kcal
Yağ 1 g
Lif 2 g
Karbonhidrat 37 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...