Vellutata di funghi champignon

Vellutata di funghi champignon

4.6 36 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 20 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 400 g di funghi champignon freschi, tagliati a metà
  • 500 - 600 g di acqua
  • 200 g di latte
  • 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
    1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale, in pasta, fatto in casa
  • 50 g di farina di grano
  • ½ cucchiaino di sale
  • 50 g di panna
  • 4 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
  • 40 g di formaggio fuso (opzionale)

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 7 g
Kalori 550 kJ / 132 kcal
Yağ 9 g
Lif 2.2 g
Karbonhidrat 5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...