Lonza di maiale con le mele a Cottura Lenta

Lonza di maiale con le mele a Cottura Lenta

3.5 26 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 3sa
4 porzioni

Malzemeler

  • 600 g di lonza di maiale in bocconcini (3 cm circa)
  • farina tipo 00 q.b.
  • 150 g cipolla in quarti
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 8 g di sale
  • 330 g di acqua
  • 15 g di amido di mais (maizena)
  • 1 rametto di rosmarino fresco intero
  • 1 rametto di timo fresco intero
  • 15 g di miele
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di peperoncino rosso piccante (isteğe bağlı)
  • 200 g di mele Morgenduft o Fuji, sbucciate e a pezzi (2-3 cm)

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 88 mg
Protein 36.4 g
Kalori 1618.4 kJ / 386.8 kcal
Yağ 20.8 g
Lif 1.7 g
Doymuş Yağ 4.8 g
Karbonhidrat 11.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...