Crumble di pesche al Passito a Cottura Lenta con bacche di goji

Crumble di pesche al Passito a Cottura Lenta con bacche di goji

4.6 5 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 4sa 30 dk
6 porzioni

Malzemeler

  • 140 g di burro a pezzi
  • 260 g di farina tipo 00
  • 1 tuorlo
  • 120 g di zucchero di canna
  • 1 pizzico di cannella in polvere
  • 4 pesche nettarine sode, tagliate e metà, denocciolate e con la buccia (400 g circa)
  • 500 g di vino dolce tipo Passito
  • 1000 g di acqua
  • 20 g di bacche di goji

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 13.5 mg
Protein 8.5 g
Kalori 2124.6 kJ / 507.8 kcal
Yağ 20.3 g
Lif 1.2 g
Doymuş Yağ 12.3 g
Karbonhidrat 62.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...