Calamari e olive taggiasche a Cottura Lenta

Calamari e olive taggiasche a Cottura Lenta

4.6 50 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 5sa 30 dk
4 porzioni

Malzemeler

Citronette al prezzemolo
  • ½ spicchio di aglio
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate
  • 2 grani di pepe bianco
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 30 g di succo di limone spremuto fresco e filtrato
  • 1 pizzico di sale
Calamari
  • 650 g di calamari freschi piccoli, ad anelli
  • 700 g di acqua
  • 1 pizzico di sale
  • 100 g di olive taggiasche denocciolate

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 470.8 mg
Protein 25.6 g
Kalori 1248.1 kJ / 298.3 kcal
Yağ 18.6 g
Lif 0.8 g
Doymuş Yağ 2.8 g
Karbonhidrat 6.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...