Pain d'épeautre pur

Pain d'épeautre pur

5.0 13 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 11sa
12 tranches

Malzemeler

Prépâte avec ébouillantage
  • 120 g de farine de pur épeautre complète
  • 180 g d'eau chaude
Pâte à pain et finition
  • 300 g de farine blanche d'épeautre
  • 1 ½ c. à café de sel
  • ½ cube de levure boulangère fraîche émiettée
  • 200 g d'eau
  • un peu de farine blanche d'épeautre

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 tranche

Protein 4.5 g
Kalori 520.3 kJ / 123.3 kcal
Yağ 0.8 g
Karbonhidrat 23.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...