Confiture avec sucre gélifiant

Confiture avec sucre gélifiant

4.1 7 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
3 bocaux

Malzemeler

  • 1000 g de mélange de fruits frais (par ex. abricots, cerises, baies, rhubarbe, prunes, etc.), dénoyautés, en morceaux
  • 500 g de sucre gélifiant (2:1)
  • 1 sachet d'acide citrique (isteğe bağlı)
  • 1 c. à café d'huile végétale neutre (huile de tournesol ou de coco), voire Conseil

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 bocal

Protein 3 g
Kalori 3468 kJ / 819 kcal
Yağ 1 g
Lif 8.3 g
Karbonhidrat 194 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...