Agneau à la méditerranéenne cuisson lente

Agneau à la méditerranéenne cuisson lente

4.4 98 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 6sa 45 dk
4 portions

Malzemeler

  • 60 g d'ail
  • 5 - 10 g feuilles de romarin frais
  • 90 g d'huile d'olive
  • 800 g de gigot d'agneau désossé en une seule pièce
  • 1 c. à café de sel
  • ½ c. à café de poivre moulu
  • 200 g d'oignons coupés en quartiers
  • 1 ½ - 2 c. à café de fond de viande maison
    1 ½ - 2 cubes de bouillon de viande (pour 0,5 l de liquide chacun)
  • 1 c. à café de paprika doux en poudre (isteğe bağlı)
  • 850 - 950 g d'eau
  • 500 g de pommes de terre nouvelles

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 1106 mg
Protein 40 g
Kalori 3393 kJ / 810 kcal
Yağ 59 g
Lif 3.7 g
Doymuş Yağ 19 g
Karbonhidrat 27 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...