Cihazlar ve Aksesuarlar
Faire sauter des oignons avec des lanières de bœuf
Hazırlık 5 dk
Toplam 15 dk
250 g
Malzemeler
-
20 g d'huile d'olive20 g d'huile végétale
-
70 g d'oignon jaune coupé en deux, puis en lamelles (0.5 cm)
-
250 g de viande de bœuf coupée en lanières (1 x 3-4 cm)
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 250 g
Sodyum
200.3 mg
Protein
54.8 g
Kalori
2194.1 kJ /
524.4 kcal
Yağ
32.1 g
Lif
1.2 g
Doymuş Yağ
7.9 g
Karbonhidrat
6.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Cuisson haute t° - basiques terre-mer
19 Tarif
Fransa
Fransa
Mix and match III
29 Tarif
Fransa
Fransa