Cihazlar ve Aksesuarlar
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
Hazırlık 5 dk
Toplam 15 dk
300 g
Malzemeler
-
10 g oliwy z oliwek10 g oleju
-
50 g surowego boczku, bez kości, bez skóry pokrojonego w 1 cm kostkę
-
250 g fileta z piersi kurczaka, bez skóry, pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym250 g mięsa z udek kurczaka, bez skóry, bez kości pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 300 g
Sodyum
1050 mg
Protein
63 g
Kalori
2729 kJ /
652 kcal
Yağ
44 g
Lif
0 g
Doymuş Yağ
15 g
Karbonhidrat
0 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
WIĘCEJ SMAKU
11 Tarif
Polonya
Polonya