Risotto zucca e Taleggio

Risotto zucca e Taleggio

4.5 1.7K değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 50 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 60 g di cipolla in quarti
  • 250 g di zucca la polpa a dadini (2 cm)
  • 320 g di riso per risotto (Carnaroli o Arborio cottura 15/16 minuti)
  • 700 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
    1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
  • 100 g di Taleggio a cubetti (1 cm)
  • 30 g di burro

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 801.9 mg
Protein 11.1 g
Kalori 2114.3 kJ / 505.3 kcal
Yağ 20.2 g
Lif 0.6 g
Doymuş Yağ 9.1 g
Karbonhidrat 69 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...