Zucca con condimento di guanciale al balsamico a Cottura Lenta

Zucca con condimento di guanciale al balsamico a Cottura Lenta

2.9 8 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 4sa 30 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 700 g di polpa di zucca a pezzi (1x3x6 cm)
  • 1200 g di acqua
  • 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati
  • 5 g di sale
  • 10 g olio extravergine di oliva
  • 80 g di guanciale a listarelle
  • 20 g di aceto balsamico

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 1.8 mg
Protein 4.1 g
Kalori 756.5 kJ / 180.8 kcal
Yağ 14.1 g
Lif 0.9 g
Doymuş Yağ 0.4 g
Karbonhidrat 11.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...