Cihazlar ve Aksesuarlar
Zucca con condimento di guanciale al balsamico a Cottura Lenta
Hazırlık 10 dk
Toplam 4sa 30 dk
4 porzioni
Malzemeler
-
700 g di polpa di zucca a pezzi (1x3x6 cm)
-
1200 g di acqua
-
1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati
-
5 g di sale
-
10 g olio extravergine di oliva
-
80 g di guanciale a listarelle
-
20 g di aceto balsamico
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porzione
Sodyum
1.8 mg
Protein
4.1 g
Kalori
756.5 kJ /
180.8 kcal
Yağ
14.1 g
Lif
0.9 g
Doymuş Yağ
0.4 g
Karbonhidrat
11.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Cottura Lenta
33 Tarif
İtalya
İtalya