Ragù di carne di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta

Ragù di carne di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta

4.6 386 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 4sa
6 porzioni

Malzemeler

  • 30 g di sedano a pezzi
  • 70 g di carota pelata e a pezzi
  • 150 g di cipolla bianca in quarti
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 600 g di carne trita di manzo (preferibilmente punta di petto)
  • 100 g di vino rosso secco
  • 10 g di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 500 g di passata di pomodoro
  • 5 g di zucchero (isteğe bağlı)

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 851.5 mg
Protein 18.6 g
Kalori 1555.6 kJ / 371.8 kcal
Yağ 27.6 g
Lif 0.7 g
Doymuş Yağ 8.7 g
Karbonhidrat 8.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...