Fond brun de viande

Fond brun de viande

4.7 3 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 2sa 40 dk
500 g

Malzemeler

  • 300 - 500 g d'os d'agneau (ou de poulet, ou de veau), voir "Conseils(s)"
  • 1800 g d'eau
  • 200 g de carottes coupées en morceaux
  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • ½ branche de céleri-rave coupée en morceaux
  • 1 branche de thym frais
  • 1 feuille de laurier

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 100 g

Sodyum 190.8 mg
Protein 3.6 g
Kalori 175.2 kJ / 42 kcal
Yağ 2.8 g
Lif 0.4 g
Doymuş Yağ 1 g
Karbonhidrat 0.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...