Foie gras sous-vide

Foie gras sous-vide

4.7 127 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 72sa
6 portions

Malzemeler

  • 1 foie gras de canard cru (400 g env.)
  • 4 c. à soupe de cognac
  • 2 c. à café de sel
  • 2 pincées de poivre 5 baies
  • 1400 g d'eau
  • 10 g de jus de citron
  • glaçons

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 857 mg
Protein 3.2 g
Kalori 1406.5 kJ / 341.5 kcal
Yağ 33.8 g
Lif 0.2 g
Doymuş Yağ 15 g
Karbonhidrat 1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...