Cihazlar ve Aksesuarlar
Nigiri
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 10 dk
4 Portionen
Malzemeler
Blumenkohl-Sushi-Reis
-
Blumenkohlröschen400 g
-
Wasser1000 g
-
Jasminreis160 g
-
Zucker5 g
-
Reisessig15 g
-
Salz¼ TL
Füllung und Fertigstellung
-
Lachsfilets, frisch, ohne Haut in Sushi-Qualität, in 20 hauchdünnen Scheiben80 g
-
Thunfisch, frisch in Sushi-Qualität, in 20 hauchdünnen Scheiben100 g
-
Nori-Blätter längs halbiert, in 40 dünnen Streifen (5 mm), eingeweicht2
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 Portion
Protein
16 g
Kalori
1158 kJ /
277 kcal
Yağ
7 g
Lif
3.9 g
Karbonhidrat
35 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
THERMOMIX® Magazin 2/2020
43 Tarif
Almanya
Almanya