Filet mignon Douanier Rousseau

Filet mignon Douanier Rousseau

4.7 112 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 50 dk
4 portions

Malzemeler

  • 100 g d'échalotes coupées en deux
  • 50 g de beurre
  • 600 g de filet mignon de porc coupé en tranches (3 cm env.) (1 gros filet mignon)
  • 20 g d'huile d'olive
  • 50 g d'eau
  • 250 g d'alcool de poire type poiré
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 4 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 1 c. à café de moutarde
  • 200 g de fromage type Port-Salut®, coupé en tranches

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 624.8 mg
Protein 48.3 g
Kalori 2446.5 kJ / 588 kcal
Yağ 40.5 g
Lif 1 g
Doymuş Yağ 20.3 g
Karbonhidrat 4.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...