Polenta morbida con fonduta di Parmigiano Reggiano e tartufo nero

4.5 2 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 20 dk
6 porzioni

Malzemeler

Crema di polenta
  • 300 g di farina di mais bramata
  • 1500 g di acqua
  • 1 cucchiaio di sale
Fonduta di Parmigiano Reggiano
  • 300 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 100 g di latte
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 1 pizzico di noce moscata
Terminare la preparazione
  • tartufo nero fresco a lamelle, a piacere

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 1192.3 mg
Protein 5.7 g
Kalori 1311.9 kJ / 313.3 kcal
Yağ 12.5 g
Lif 1.4 g
Doymuş Yağ 8.2 g
Karbonhidrat 40.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...