Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)

Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)

4.6 28 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 2sa 30 dk
2 portions

Malzemeler

La sauce aigre-douce à la cerise
  • 60 g de sucre en poudre
  • 60 g de vinaigre de vin rouge
  • 300 g de cerises fraîches ou surgelées
  • 200 g de fond de veau
Le magret
  • 1800 g d'eau
  • 1 magret de canard avec la peau

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 1135 mg
Protein 53 g
Kalori 2887 kJ / 687 kcal
Yağ 25 g
Lif 3 g
Doymuş Yağ 5.5 g
Karbonhidrat 57.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...