Cihazlar ve Aksesuarlar
Verrine de framboises et pastèque au sirop d'hibiscus
Hazırlık 5 dk
Toplam 1sa 20 dk
8 portions
Malzemeler
-
500 g de framboises fraîches
-
125 g de sucre en poudre
-
½ sachet d'agar-agar (2 g env.)
-
½ pastèque de petite taille
-
100 g d'eau
-
2 c. à soupe de fleurs d'hibiscus séchées
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
6 mg
Protein
2 g
Kalori
559 kJ /
141 kcal
Yağ
1 g
Lif
5 g
Doymuş Yağ
0 g
Karbonhidrat
32 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Au fil des mois - août
10 Tarif
Fransa
Fransa