Verrine de framboises et pastèque au sirop d'hibiscus

Verrine de framboises et pastèque au sirop d'hibiscus

4.4 14 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 1sa 20 dk
8 portions

Malzemeler

  • 500 g de framboises fraîches
  • 125 g de sucre en poudre
  • ½ sachet d'agar-agar (2 g env.)
  • ½ pastèque de petite taille
  • 100 g d'eau
  • 2 c. à soupe de fleurs d'hibiscus séchées

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 6 mg
Protein 2 g
Kalori 559 kJ / 141 kcal
Yağ 1 g
Lif 5 g
Doymuş Yağ 0 g
Karbonhidrat 32 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...