Verrine de moules au céleri, crème de lait ribot au curry

Verrine de moules au céleri, crème de lait ribot au curry

4.7 3 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa
6 portions

Malzemeler

  • 3 échalotes
  • 1 gousse d'ail
  • 20 g de beurre demi-sel
  • 200 g de cidre doux ou brut
  • 1 bouquet garni
  • du poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
  • 2 branches de céleri détaillées en dés
  • 2 jaunes d'œufs
  • 150 g de lait ribot
  • le jus d'1/2 citron jaune
  • 1 c. à café de curry en poudre

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 186 mg
Protein 9 g
Kalori 520 kJ / 125 kcal
Yağ 7 g
Lif 1 g
Doymuş Yağ 3 g
Karbonhidrat 6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...