Cihazlar ve Aksesuarlar
Avokadolu Hindistan Cevizli Dondurma
Hazırlık 15 dk
Toplam 6sa 15 dk
6 porsiyon
Malzemeler
-
konserve Hindistan cevizi sütü, minimum %20 yağlı400 g
-
balagave şurubu100 - 140 g
-
limon suyu10 g
-
olgun avokado soyulmuş, çekirdeği çıkarılmış, parçalara bölünmüş2
-
vanilya özü, doğal (isteğe bağlı)1 - 2 damla
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
1.3 g
Kalori
794 kJ /
190 kcal
Yağ
16.7 g
Karbonhidrat
8.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Dondurma
12 Tarif
Türkiye
Türkiye