Torta rovesciata al radicchio di Chioggia

Torta rovesciata al radicchio di Chioggia

4.2 43 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 40 dk
4 porzioni

Malzemeler

Pasta brisée
  • 125 g di farina bianca tipo 0
  • 50 g di burro morbido a pezzi
  • 1 pizzico di sale
  • 35 g di acqua
Ripieno
  • 20 g di mandorle sgusciate
    20 g di pistacchi al naturale
  • 50 g di miele
  • 50 g di burro
  • 1 arancia il succo spremuto fresco
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 120 g di cipolla bianca in quarti
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 500 g di radicchio rosso di Chioggia pulito e a listarelle
  • 150 g di Asiago a fette (vedere consigli)

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 23.4 g
Kalori 2389 kJ / 675 kcal
Yağ 47.9 g
Lif 5.7 g
Karbonhidrat 40.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...