Salmone sottovuoto in salsa teriyaky

Salmone sottovuoto in salsa teriyaky

4.2 36 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 20 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 4 filetto di salmone fresco (150 g l'uno) (vedere consigli)
  • 75 g di salsa teriyaki
  • 40 g di semi di sesamo
  • 20 g di radice fresca di zenzero a fette sottili
  • 1450 g di acqua (vedere consigli)
  • 30 g di succo di limone, spremuto fresco

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 95 mg
Protein 33 g
Kalori 1650 kJ / 394 kcal
Yağ 26 g
Lif 1.2 g
Doymuş Yağ 5 g
Karbonhidrat 7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...