Risotto alla rapa rossa e caprino

Risotto alla rapa rossa e caprino

4.2 120 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 30 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 30 g di cipolla
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 200 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 14 minuti)
  • 50 g di vino bianco
  • 700 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 150 g di caprino

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 621.3 mg
Protein 13.7 g
Kalori 1930.9 kJ / 461.5 kcal
Yağ 10.8 g
Lif 1.5 g
Doymuş Yağ 1.1 g
Karbonhidrat 68.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...