Tomates farcies à la pannacotta au parmesan, cœur coulant poivron et framboise

Tomates farcies à la pannacotta au parmesan, cœur coulant poivron et framboise

4.7 7 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 6sa 40 dk
4 portions

Malzemeler

Le coulis de poivron
  • 200 g de poivrons rouges coupés en morceaux
  • 20 g d'huile d'olive
  • 1 pincée de sel
  • 1 pincée de poivre moulu
  • 1 c. à café de vinaigre de framboise
  • 1 pincée de piment d'Espelette
La pannacotta
  • 8 belles tomates cocktail, évidées
  • 25 g de lait
  • ½ c. à café d'agar-agar (1/4 de sachet)
  • 100 g de crème liquide entière
  • 30 g de parmesan coupé en morceaux
  • 1 pincée de sel
  • 1 pincée de poivre moulu
  • 1 pincée de piment d'Espelette

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 275.3 mg
Protein 5.5 g
Kalori 881.3 kJ / 211.3 kcal
Yağ 16.3 g
Lif 3.5 g
Doymuş Yağ 7.3 g
Karbonhidrat 11 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...