Frittata di bietole, patate e cipolla

Frittata di bietole, patate e cipolla

4.4 170 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 55 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 75 - 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 180 g di patate pelate e a tocchetti
  • 60 g di cipolle a listarelle
  • 200 g di bietole, le foglie
  • 3 uova
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 600 g di acqua

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 389.3 mg
Protein 13.9 g
Kalori 1018.8 kJ / 243.5 kcal
Yağ 16.9 g
Lif 1.3 g
Doymuş Yağ 6.3 g
Karbonhidrat 9.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...