Risotto rabarbaro, zenzero e limone

Risotto rabarbaro, zenzero e limone

4.3 3 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 200 g di rabarbaro a fette sottili
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 80 g di vino bianco
  • 800 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 20 g di burro
  • 20 g di radice fresca di zenzero grattugiata
  • 1 limone preferibilmente biologico, la scorza grattugiata

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 6 g
Kalori 1803 kJ / 431 kcal
Yağ 14.6 g
Lif 1.9 g
Doymuş Yağ 12.5 g
Karbonhidrat 67.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...