Cihazlar ve Aksesuarlar
Risotto mango e Parmigiano reggiano
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 porzioni
Malzemeler
-
100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
-
30 g di scalogno a pezzi
-
30 g olio extravergine di oliva
-
320 g di riso Carnaroli
-
100 g di vino bianco
-
790 g di brodo vegetale790 g di acqua
-
1 cucchiaino di sale
-
150 g di polpa di mango a dadini (1 cm)
-
20 g di burro
-
Parmigiano Reggiano in scaglie q.b.
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porzione
Protein
15.9 g
Kalori
2213 kJ /
529 kcal
Yağ
20.5 g
Lif
1.5 g
Doymuş Yağ
39.8 g
Karbonhidrat
69.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Risotti estivi
10 Tarif
İtalya
İtalya