Risotto mango e Parmigiano reggiano

Risotto mango e Parmigiano reggiano

4.1 22 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di scalogno a pezzi
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 100 g di vino bianco
  • 790 g di acqua
    790 g di brodo vegetale
  • 1 cucchiaino di sale
  • 150 g di polpa di mango a dadini (1 cm)
  • 20 g di burro
  • Parmigiano Reggiano in scaglie q.b.

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 15.9 g
Kalori 2213 kJ / 529 kcal
Yağ 20.5 g
Lif 1.5 g
Doymuş Yağ 39.8 g
Karbonhidrat 69.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...