Cinghiale in umido

Cinghiale in umido

2.9 84 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 45 dk
6 porzioni

Malzemeler

  • 2 rametti di rosmarino fresco gli aghi lavati
  • 3 foglie di alloro fresche lavate
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate
  • 1 rametto di timo fresco le foglioline lavate
  • 3 foglie di salvia fresca lavate
  • 1 rametto di origano fresco le foglioline lavate
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 700 g di carne di cinghiale a pezzi (2-3 cm)
  • 200 g di vino rosso corposo, tipo Cannonau
  • fette di pane casereccio o polenta tostate, a piacere

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 25.1 g
Kalori 1035.4 kJ / 247.3 kcal
Yağ 12.5 g
Lif 0.3 g
Doymuş Yağ 2.3 g
Karbonhidrat 0.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...