Risotto alla valdostana

Risotto alla valdostana

4.5 160 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 20 g di cipolla
  • 80 g di burro a tocchetti
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
  • 50 g di vino bianco
  • 900 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato (isteğe bağlı)
  • 320 g di Fontina a dadini

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 640.7 mg
Protein 26 g
Kalori 3122.1 kJ / 745.7 kcal
Yağ 41.9 g
Lif 0.9 g
Doymuş Yağ 25.9 g
Karbonhidrat 63.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...