Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)

Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)

3.8 12 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 40 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 15 foglie di cavolo verza lavate
  • 1500 g di acqua
  • 1 cucchiaio di dado per brodo di carne
  • 16 fette di pane di segale
  • 300 g di Fontina Valdostana a fette sottili
  • 1 pizzico di cannella in polvere (isteğe bağlı)
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere (isteğe bağlı)
  • 50 g di burro in fiocchi

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 14 mg
Protein 36.8 g
Kalori 4139.5 kJ / 988.7 kcal
Yağ 46.6 g
Lif 140.7 g
Doymuş Yağ 28 g
Karbonhidrat 102.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...