Gnocchi di patate

4.2 542 değerlendirme
Hazırlık 40 dk
Toplam 1sa 30 dk
6 porzioni

Malzemeler

  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 1000 g di acqua
  • 800 g di patate farinose, pelate e a fette (0.5 cm)
  • 350 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 1 uovo (da 60 g circa)
  • 1 ½ - 2 cucchiaini di sale a piacere

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 823.5 mg
Protein 12.9 g
Kalori 1513.5 kJ / 361.7 kcal
Yağ 3.8 g
Lif 4.5 g
Doymuş Yağ 1.8 g
Karbonhidrat 68.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...