Minestra di riso, patate e prezzemolo

Minestra di riso, patate e prezzemolo

4.6 443 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 35 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 1 mazzetto di prezzemolo le foglioline lavate e asciugate
  • 20 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
  • 200 g di patate a pezzi (3 cm)
  • 1000 g di acqua
  • 2 dadi per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
    2 cucchiaini di dado per brodo vegetale
  • 10 g di burro
  • 200 g di riso (tempo di cottura 16 minuti)
  • 1 cucchiaino di sale

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 6.1 g
Kalori 1000 kJ / 239 kcal
Yağ 3.8 g
Lif 1.3 g
Karbonhidrat 48.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...