Canederli di ricotta con ragù di rabarbaro

Canederli di ricotta con ragù di rabarbaro

3.4 5 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa 5 dk
6 porzioni

Malzemeler

Canederli
  • 300 g di ricotta
  • 40 g di burro morbido
  • 2 uova
  • 30 g di farina tipo 00
  • 150 g di pane bianco in cassetta a tocchetti
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
Ragù di rabarbaro
  • 50 g di cipolla a pezzi
  • 15 g di burro
  • 200 g di rabarbaro a tocchetti (1 cm)
  • 30 g di aceto balsamico
  • 15 g zucchero
  • 60 g di vino rosso
Terminare la preparazione
  • 50 g di pangrattato

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 306.3 mg
Protein 11.3 g
Kalori 1338 kJ / 335.5 kcal
Yağ 15.5 g
Lif 1.7 g
Doymuş Yağ 8.8 g
Karbonhidrat 35.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...