Torta di patate borgotarese

Torta di patate borgotarese

4.4 24 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 2sa
6 porzioni

Malzemeler

Pasta matta
  • 75 g di acqua
  • 35 g di olio di semi di mais
  • 35 g olio extravergine di oliva
  • 300 g di farina tipo 00
  • 1 pizzico di sale
Ripieno
  • 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 100 g di porri a pezzi
  • 10 aghi di rosmarino fresco, lavati
  • 1 spicchio di aglio
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 300 g di passata di pomodoro
  • 100 g di acqua
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 1200 g di patate pelate e a fette sottili (2-3 mm)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 150 g di panna da cucina

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 899.2 mg
Protein 17 g
Kalori 3191.2 kJ / 762.2 kcal
Yağ 41.1 g
Lif 3.7 g
Doymuş Yağ 13.4 g
Karbonhidrat 81.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...