Taboulé au millet (sans gluten)

Taboulé au millet (sans gluten)

3.8 17 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 5sa 25 dk
4 portions

Malzemeler

  • 150 g de millet en grains décortiqué
  • 400 g d'eau
  • 100 g de poivron rouge coupé en morceaux
  • 150 g de concombre coupé en petits tronçons
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 50 g de jus de citron
  • 150 g de tomates coupées en brunoise
  • 10 brins de ciboulette fraîche ciselés finement
  • 25 g d'huile d'olive

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 249.3 mg
Protein 4.8 g
Kalori 897 kJ / 213.8 kcal
Yağ 8 g
Lif 2.8 g
Doymuş Yağ 1.3 g
Karbonhidrat 28.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...