Torta russa di Verona

Torta russa di Verona

4.6 31 değerlendirme
Hazırlık 40 dk
Toplam 2sa
10 porzioni

Malzemeler

Pasta sfoglia
  • 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
  • 90 g di acqua fredda
  • ½ cucchiaino di sale
  • 200 g di farina tipo 00
Ripieno
  • 80 g di zucchero
  • 3 uova
  • 50 g di mandorle pelate
  • 100 g di amaretti duri a pezzi
  • ½ fialetta di aroma di mandorla
  • 50 g di farina tipo 00
  • 1 bustina di lievito in polvere per dolci (16 g)
  • 1 fialetta di aroma al Rum
  • 50 g di amido di mais (maizena)
  • 90 g di burro a pezzi

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 40.6 mg
Protein 7.9 g
Kalori 2085.4 kJ / 498.1 kcal
Yağ 29.4 g
Lif 0.8 g
Doymuş Yağ 15.4 g
Karbonhidrat 53.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...