Cihazlar ve Aksesuarlar
Fegato alla veneziana
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 porzioni
Malzemeler
-
400 g di cipolla bianca a pezzi
-
30 g di olio extravergine di oliva
-
20 g di burro
-
500 g di fegato di vitello a pezzi (3-4 cm)
-
10 g di succo di limone10 g di aceto di vino bianco
-
1 cucchiaino di sale
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porzione
Sodyum
678.2 mg
Protein
25.9 g
Kalori
1268.6 kJ /
303 kcal
Yağ
17.7 g
Lif
1 g
Doymuş Yağ
5.5 g
Karbonhidrat
9.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Giro d'Italia
30 Tarif
İtalya
İtalya
L'Italia da gustare
70 Tarif
İtalya
İtalya