Fegato alla veneziana

Fegato alla veneziana

4.3 172 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 400 g di cipolla bianca a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 20 g di burro
  • 500 g di fegato di vitello a pezzi (3-4 cm)
  • 10 g di aceto di vino bianco
    10 g di succo di limone
  • 1 cucchiaino di sale

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 678.2 mg
Protein 25.9 g
Kalori 1268.6 kJ / 303 kcal
Yağ 17.7 g
Lif 1 g
Doymuş Yağ 5.5 g
Karbonhidrat 9.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...