Risotto all'Amarone

Risotto all'Amarone

4.3 43 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 100 g di formaggio Monte Veronese stagionato a pezzi (2-3 cm)
    100 g di Parmigiano Reggiano
  • 50 g di cipolla rossa a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Vialone Nano veronese
  • 80 g di vino rosso passito secco Valpolicella DOCG, tipo Amarone
  • 320 g di vino rosso passito secco Valpolicella DOCG
  • 300 g di acqua
  • 1 cucchiaino di dado per brodo di carne
  • 40 g di burro a pezzi

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 11.2 mg
Protein 11.8 g
Kalori 4723.5 kJ / 1128.2 kcal
Yağ 49.6 g
Lif 2.3 g
Doymuş Yağ 32 g
Karbonhidrat 120.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...