Cailles laquées au vinaigre balsamique, purée de courge

Cailles laquées au vinaigre balsamique, purée de courge

4.5 42 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa
4 portions

Malzemeler

  • 500 g d'eau
  • 4 belles cailles
  • 8 échalotes bio, non pelées
  • 3 c. à soupe d'huile d'olive
  • 800 g de courge butternut ou une variété delicata, coupée en cubes de 3 cm de côté
  • 3 feuilles de sauge fraîche
  • 4 c. à soupe de vinaigre balsamique
  • sel
  • poivre moulu
  • 20 g de beurre coupé en dés

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 26 g
Kalori 1246 kJ / 298 kcal
Yağ 16 g
Karbonhidrat 10 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...