Velouté de panais et cerfeuil tubéreux

Velouté de panais et cerfeuil tubéreux

4.7 19 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 55 dk
4 portions

Malzemeler

  • 50 g d'oignon coupé en deux
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 500 g de panais pelés et coupés en morceaux
  • 700 g d'eau
  • 200 g de cerfeuil frais tubéreux, pelés et coupés en morceaux
  • ½ gousse de vanille (les graines seulement)
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 1 c. à café rase de sel
  • ½ c. à café de poivre moulu
  • 4 filets d'huile de noix
  • 1 truffe noire fraîche (isteğe bağlı) (petite), en copeaux

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 4 g
Kalori 1481 kJ / 353 kcal
Yağ 27 g
Karbonhidrat 21 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...