Cihazlar ve Aksesuarlar
Cauliflower Pithivier in Gluten-free Cheddar Puff Pastry
Hazırlık 55 dk
Toplam 2sa 10 dk
4 portions
Malzemeler
Gluten-free Cheddar Puff Pastry
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
gluten-free plain white flour (see tip), plus extra for dusting250 g
-
unsalted butter diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes200 g
-
water cold120 g
-
xanthan gum1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
Filling
-
cauliflower (approx. 1 small), cut in florets (1-2 cm)400 g
-
olive oil plus 20 g2 Tbsp
-
fresh sage leaves10
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
red onions quartered80 g
-
gluten-free plain white flour20 g
-
milk200 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
pine nuts40 g
Pithivier
-
medium egg beaten1
Zorluk
ileri seviye
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1151 mg
Protein
20 g
Kalori
4576 kJ /
1101 kcal
Yağ
80 g
Doymuş Yağ
40 g
Karbonhidrat
74 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
No Gluten, No Problem!
10 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda