Risotto ai peperoni e Parmigiano reggiano

Risotto ai peperoni e Parmigiano reggiano

4.2 95 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di scalogno a pezzi
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
  • 100 g di peperone rosso pulito e a listarelle
  • 100 g di vino bianco secco
  • 800 g di brodo vegetale
    800 g di acqua, calda + 2 cucchiaini di dado per brodo vegetale
  • ½ cucchiaino di sale
  • 60 g di mandorle pelate
  • 40 g di burro a tocchetti

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 3191 mg
Protein 206.8 g
Kalori 2768.5 kJ / 661.3 kcal
Yağ 31 g
Lif 4.5 g
Doymuş Yağ 11.2 g
Karbonhidrat 70.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...