Polpette al sugo in vasocottura

Polpette al sugo in vasocottura

4.8 114 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 30 dk
4 vasetti

Malzemeler

Polpette
  • 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 1 spicchio di aglio
  • 3 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate
  • 350 g di carne trita mista
  • 1 uovo
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • pangrattato q.b.
Salsa al pomodoro
  • 1 spicchio di aglio
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 320 g di passata di pomodoro
  • 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
  • 500 g di acqua

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 vasetto

Protein 24.7 g
Kalori 1301 kJ / 311 kcal
Yağ 20.7 g
Lif 0.7 g
Karbonhidrat 6.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...