Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 克 水
- 10 克 通草 (約1把量),洗淨,瀝乾
- 15 克 嫩薑 ,切片
- 450 克 鱸魚 ,去除魚鱗與內臟,輪切(約4公分)
- ¼ 茶匙 鹽
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 929.2 kJ / 222.1 kcal
- Protein
- 41 g
- Karbonhidrat
- 0.6 g
- Yağ
- 5.2 g
- Doymuş Yağ
- 66.9 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 344.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
/search/tr-TR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r448531