Cake épinard-ricotta

Cake épinard-ricotta

3.5 106 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 55 dk
8 parts

Malzemeler

  • 5 g de beurre
  • 80 g d'emmental coupé en morceaux
  • 300 g d'épinards frais
  • 3 œufs
  • 2 brins de basilic frais équeutés
  • 140 g de lait
  • 80 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 30 g d'huile de tournesol
  • 180 g de farine de blé
  • 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
  • 120 g de ricotta
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 part

Sodyum 105 mg
Protein 10.9 g
Kalori 1077.8 kJ / 258.3 kcal
Yağ 14.6 g
Lif 1.6 g
Doymuş Yağ 6.9 g
Karbonhidrat 19.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...