Panna cotta con salsa al caramello

Panna cotta con salsa al caramello

4.3 87 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 6sa 20 dk
12 porzioni

Malzemeler

Panna cotta
  • 750 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 100 g di latte
  • 100 g zucchero
  • 1 stecca di vaniglia i semini
  • 15 g di gelatina in fogli ammollata in 75 g di acqua fredda
Salsa al caramello
  • 250 g zucchero
    250 g di zucchero grezzo
  • 200 - 250 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 1030 g di acqua
  • 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
  • 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
  • 1 cucchiaio di aceto

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 2.5 g
Kalori 299.2 kJ / 71.5 kcal
Yağ 92.9 g
Karbonhidrat 9.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...