Uyumlu sürümler
Sałatka z komosy ryżowej (quinoa) z pieczoną dynią i granatem
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 ½ łyżka miodu
- 30 g migdałów, ze skórką
- 400 g dyni Hokkaido, pokrojonej na 5 cm kawałki
- 3 łyżki oliwy z oliwek
- 1 ½ łyżeczki soli
- 2 łyżki ziaren sezamu, białego
- 200 g komosy ryżowej (quinoa)
- 400 g wody
- 2 szczypty pieprzu czarnego, świeżo mielonego
-
30
g oleju z orzechów włoskich
veya 30 g oliwy z oliwek - 15 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 2 zielone cebulki ze szczypiorkiem, pokrojone na 5 cm kawałki
- 2 łyżki mięty, świeżej, tylko liście
- 50 g liści szpinaku baby, świeżych
- 80 - 100 g pestek granatu (z ok. 1 szt., patrz wskazówka)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porcję
- Kalori
- 2124 kJ / 507 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Karbonhidrat
- 50.3 g
- Yağ
- 27.8 g
- Lif
- 8.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
/search/tr-TR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r439123