Torta di noci engadinese

Torta di noci engadinese

5.0 11 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa 15 dk
8 pezzi

Malzemeler

  • 300 g di gherigli di noce
  • 300 g di farina un po' di più per il piano di lavoro
  • 400 g di zucchero
  • 150 g di burro freddo, a pezzi, un po' di più per ungere
  • 1 uovo
  • 1 pizzico di sale
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi)
  • acqua per spennellare

Zorluk

ileri seviye


Besin Değeri şuna göre 1 pezzo

Protein 11 g
Kalori 3414 kJ / 817 kcal
Yağ 49 g
Karbonhidrat 82 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...